De Wet van Aantrekking

Misschien ben je helemaal nieuw als het gaat om het leren manifesteren met de Wet van Aantrekking, misschien ben je juist een doorgewinterde Law of Attraction lover.

Hoe dan ook: de Wet van Aantrekking is booming business. Iedereen wil leren werken met deze magische wet die je alles wat je maar wilt hebben, doen en zijn op een presenteerblaadje kan komen brengen. Als je tenminste weet hoe je de wet vóór je kunt laten werken. Want de wet werkt. Voor je, óf tegen je.

Maar wat nou als deze wet je vooral in de weg zit, als je opzettelijk probeert je leven naar je hand te zetten? Wat nou als de wérkelijke wonderen gebeuren, als je ze zelf ook niet verwacht?

Want dat is wat zo (letterlijk!) verbluffend is aan deze meest gewilde wonderlijke wet.

Natuurlijk is het leuk als je op je verjaardag precies die cadeaus krijgt die je zelf op je wensenlijstje hebt gezet. Maar hoeveel verrassender is het als iemand aan komt zetten met zó’n geweldig cadeau dat écht bij jou past en waar je zelf het bestaan nog niet eens van wist? 

Dát is wat het universum continu voor je doet als eregast op het feest van je leven.  

Hoe minder je probeert om de wet naar jouw hand te zetten, hoe méér verrassende cadeaus je zult ontvangen. 

Je hoeft je dromen niet waar te maken, ze zullen voor je worden waargemaakt en zelfs je stoutste dromen overstijgen. Je wist niet eens dat je het wilde of dat het überhaupt maar kon. Je hoeft het alleen maar te ontdekken en versteld te staan. ‘Hoe kan ik dit vergeten zijn?’, zul je je vertwijfeld afvragen, wanneer je het je weer herinnert. Want in essentie weet je dit al. Deed je dit al. Het zal je zo’n JOY geven dat je de neiging hebt om te jubelen en rond te rennen, zoals je als kind deed. Het is tijd om wakker te worden en de wondere wereld om je heen weer te zien en te vinden wat er voor je verborgen ligt. Speciaal voor jou, waar het geduldig op je wacht om gevonden te worden. 

Lang gekoesterde verlangens zullen als bijproduct zomaar ineens worden waargemaakt, ook al zul je niet begrijpen hoe het kan. Het leven kan zó wonderbaarlijk zijn.  

Wonderen zijn niet voor niets wonderen. Ze komen uit de wondere wereld die wij niet kunnen zien, maar wel kunnen ervaren. En dat is precies wat er zo verbluffend aan is. Je ziet het totaal niet aankomen. Het komt zomaar ineens uit de lucht vallen. (Uit het universum!) 

Het is iets wat je (weer) kunt leren zien en ervaren waardoor je dagen weer gevuld zijn met JOY, verwondering en verbazing. Wow, wow, wow. Zó simpel? Je maakt een grapje zeker? 

Nee. 

In Pockets vól met JOY ga je een 28-daags experiment doen waarin je gaat bewijzen dat JOY écht genoeg is om je dromen waar te maken. 28 dagen lang hang je je wensenlijstje aan de wilgen en wordt je enige échte job JOY. De Wet van Aantrekking werkt op gefocuste intenties, dus je wilt wel een doel voor ogen hebben, alleen laat je even los wat je allemaal dénkt dat je wilt, en je focust je in plaats daarvan op JOY. Dát is waarom je überhaupt wilt manifesteren wat je op je verlanglijstje hebt staan. Je denkt ‘Als ik dát heb, dán zal ik meer JOY ervaren.’ Al deze ‘als ik dát heb…’-gedachten parkeer je even, en je maakt van JOY je grootste verlangen. JOY is een van de hoogste frequenties in het universum. En ja, er is intentionele focus voor nodig, maar je trekt het met je emoties naar je toe. En het maakt niet uit wáár je JOY door ervaart, het brengt je op het allersnelste ontvangstkanaal. Dus als jouw intentie is om zoveel mogelijk JOY te ervaren en dát wordt je focus, dan zal het universum je omverblazen met toevalligheden, kansen, ontmoetingen, serendipiteit en synchroniciteit. Dat zal je JOY alleen nog maar meer vergroten, waardoor je nóg meer bijzonderheden aantrekt. En al die tijd héb je al waar je naar verlangt: JOY. En al je wensen en verlangens zullen zomaar als bijproduct bij je worden afgeleverd. En… meer! 

Het boekje kent een revolutionaire technologie waardoor je direct van de pagina naar de bijbehorende video’s, audio’s, visualisaties en meditaties kunt.

In het Track & Trace-boekje voer je de experimenten uit aan de Feel’T Notes-kant, je geeft je  leven letterlijk vorm door het naar je toe te schrijven, tekenen en te plakken. Ook hier kun je weer direct van de pagina naar de geleide meditaties en de video’s waarin ik je mijn ingevulde journals laat zien en mijn eigen JOY én beperkte overtuigingen met je deel.

Op deze manier gaan online en offline hand in hand en heb je het beste van twee werelden. Alles in je pocket! 

Als je het Track & Trace-boekje omkeert, vind je de Side Notes waarin je dagelijks gaat bijhouden welke onverwachte wonderen in je leven zijn verschenen als bijvangst, als bijproduct. Er zijn onzichtbare connecties die je moet leren zien, en dat zal je allemaal ervaren middels één boekje.

In de Wonder Box verzamel je verborgen aanwijzingen, schatten, herinneringen en souvenirs. Magische mechanismen gaan ‘aan’ wanneer jij je verlangens verzamelt en op werkelijke waarde weet te schatten.

Omdat je misschien, net als ik zelf ooit had, beperkte overtuigingen hebt op het gebied van jouw creativiteit krijg je tijdens de pre-order de e-course Een Art Journal in the Pocket, ter waarde van € 199,- cadeau. Terwijl jij op je bestelling wacht, kun je alvast aan de slag met de e-course waarin jij leert hoe je een art journal maakt, zodat je straks vol vertrouwen je boekjes omtovert tot (levens)kunst, zonder dat je het zónde vindt. Het is ervoor bedoeld. Het niet (durven) gebruiken; dát is pas zonde! 

Word vrienden met deze boekjes. Ze spreken niet alleen tegen je intellect, maar ook tegen je emoties en je spirit. Schrijf erin, praat ertegen, lach en huil ermee. Wanneer je er een vriendschap mee sluit, helpt het je om te transformeren terwijl je leest. Wanneer je in overeenstemming bent met je JOY, ben je afgestemd op de Grote Creator. De co-creator dat ben jij, en je blaast leven in de wereld door je bewust te zijn van de patronen van je denken, de plaatjes in je gedachten en de gevoelens in je lieve lijf. Dát zijn je superkrachten en je staat op het punt om op een joyride te gaan, als je ervoor kiest om dit avontuur aan te gaan.